Žijete vášnivo?

Žiť vášnivo si žiada odvahu. Ak sa naplno otvoríte každému momentu a situácii, ktorá vám do života príde, žijete vášnivo. Nejde tu o odvahu, ktorá je rovnaká, ako tá, ktorú potrebujete, keď chcete zoskočiť padákom. Vášeň o ktorej vám píšem, pramení z dôvery v seba samého, z vašej vnútornej sily.  

Žiť vášnivo znamená žiť intenzívne, kde občas aj riskujete, kde zažívate dobrodružstvo. Na všetky výzvy, ktoré vám do života prídu reagujete smelo a odhodlane. Ak žijete vášnivo, nepocítite žiadne pochybnosti, ani strach, lebo ste ich prekonali. Lebo vaša vášeň je silnejšia ako váš strach. Napriek prekážkam idete vpred za vašimi snami, túžbami s odhodlaním a nadšením.

Ak chcete vkročiť do sveta vášne, musíte sa vzdať potreby predpokladať, čo príde, čo sa stane. Sústreďte sa na to, čo sa deje v každom momente, ktorý prežívate.
Otvorte sa všetkému záhadnému, neočakávanému. Prestaňte chcieť všetko riadiť a ovládať.

Zažívajte dobrodružstvá na novej ceste pocitov, zmyselného vnímania a zážitkov, ktoré vás zavedú k obrovskej radosti a zázrakom, o akých ste nemali ani tušenie, že existujú.

„Rozvíjaj svoju vášeň pre vzdelávanie. Ak to urobíš, nikdy neprestaneš rásť.“ – Anthony J. D’Angelo

„Tí najšťastnejší, najzdravší a najspokojnejší ľudia na svete sú tí, ktorí našli v živote svoju vášeň a venujú sa jej.“ – Robin Sharma

„Budíček už nepotrebujem. Moja vášeň ma zobudí.“ – Eric Thomas

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Predchádzajúci článokSvet potrebuje Vás a Vaše sny
Ďalší článokDovoľte si…