Viete prečo má zásadný vplyv na váš život to, čo si o sebe myslíme a čo hovoríme?

Kedy ste si naposledy povedali, že ste šikovný, efektívny, odvážny človek? Bytosť, ktorá si zaslúži naplňujúc vzťahy, byť šťastná a všetko ostatné, po čom túži?

Čo si o sebe myslíte a čo si hovoríme, má zásadný vplyv na náš život. Formujeme si tak náš vlastný názor na seba a tento názor kontroluje, ako sa cítime, čo si myslíme, že si zaslúžime, a za čím sa odvážime v živote ísť.

Afirmácie sú prehlásenia o sebe a o tom, akým človekom ste. Majú moc pomôcť vám uvedomiť si svoju silu, krásu, jedinečnosť, otvoriť sa hojnosti…, ale môžu vás aj utvrdiť v tom, že nič nedokážete. Záleží na tom, ako o osebe premýšľate a čo o sebe prehlasujete nahlas či v duchu.

Preto sme pre vás pripravili I Can Academy Stolový motivačný kalendár 2020, v ktorom sa každý týždeň nachádza afirmácia, ktorá vás povzbudí, inšpiruje a ukáže vám, že v skutočnosti je vo vás oveľa viac, ako ste si kedy mysleli.

Ak si každý deň afirmáciu budete často čítať a čím viac emócií do toho zapojíte, tým lepšie. Môžete si ju čítať niekoľkokrát ráno, počas dňa, môžete zatvoriť oči a opakovať si ju v duchu každú chvíľu keď vás napadne.

Rovnako ako ste sa častým opakovaním naučili chodiť či jazdiť na bicykli, naučíte svoju myseľ vnímať seba novým spôsobom, ktorý vám pomôže získať to, čo chcete.

Tu je niekoľko afirmácií, ktoré vás budú sprevádzať v budúcom roku…

Môj život je v poriadku.

Vo svojich vzťahoch si dovoľujem plne sa prejaviť.

Mám dostatok peňazí na to, čo potrebujem.

Zaslúžim si dokonalé zdravie.

Pravidelne venujem čas aktivitám, pri ktorých sa cítim skvele.

Pochybnosti a strach nechávam v minulosti. Do dnešného dňa idem s odvahou a odhodlaním.

Svet je plný príležitostí a ja ich čoraz jasnejšie vnímam všade navôkol.

Moje telo mi perfektne slúži a zaslúži si preto moju lásku a starostlivosť.

Môj život je v harmónii a cítim sa výborne.

Vážim si ľudí vo svojom živote a často ich oceňujem.

Všetko čo chcem, je už na ceste ku mne.

Obklopujem sa ľuďmi, ktorí ma rešpektujú a pomáhajú mi rozvíjať sa.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu