Myšlienky, ktoré vám prinesú 1 000 000 €?

Akú máte predstavu o sebe?

Akceptujete nejaké myšlienky a schopnosti podľa toho, čo považujete za skutočné/logické/reálne/zvládnuteľné. Akceptujete to, čo je v harmónii s vaším modelom sveta = s vašou úrovňou vedomia.

Výsledky, ktoré v živote dosahujete: váš príjem, stav, v akom máte vzťahy s inými, vzťah k sebe, vaše zdravie, to všetko máte, pretože to súznie s úrovňou vedomia, na ktorej premýšľate.

Ak chcete niečo lepšie, musíte najskôr akceptovať myšlienky a schopnosti, ktoré sú na úrovni, na ktorú sa chcete posunúť.

Inak povedané…

Ak budete naďalej akceptovať myšlienky, nápady a schopnosti, ktoré sú na rovnakej úrovni ako príjem 1 000 € mesačne, tak je to všetko, čo dostanete. Tieto myšlienky vám neprinesú 10 000 € mesačne, ani 1 000 000 € za rok.

Spravte záväzné rozhodnutie a vaša myseľ začne premýšľať inak, pretože viete, že to musíte dosiahnuť.

Aké nápady a schopnosti musíte akceptovať, aby ste sa posunuli na úroveň výsledkov, po ktorých túžite? Aké rozhodnutia vám prinesú to „niečo lepšie?“

Na mieste vás drží to, kým si myslíte, že nie ste.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu