Ste rebel? Pretože rebel nie je ten, ako si väčšina ľudí myslí, že je.

Rebel je človek, ktorý si ide svojou vlastnou cestou!

Mnohí ľudia majú mylnú predstavu o tom, kto to skutočne rebel je. Myslia si, že rebel sa búri a bojuje proti všetkému. Ľudia ho zaškatuľkovali a pridali nálepku „zlý vzdorovitý človek“. Ale je to skutočne tak?

Mojim pohľadom je rebel človek, ktorí vidí svet úplne inými očami. Žije individuálne. O jeho živote rozhoduje on sám a nikto iný. Žije slobodne, ale slobodu dovoľuje aj všetkým ostatným. Nikomu nedovoľuje zasahovať do jeho života, ale ani on nezasahuje do života niekoho iného. Základnou hodnotou rebela je „SLOBODA“. 

Rebel je človek, ktorý žije úplne v súlade so svojou vlastnou podstatou a všetko riskuje pre slobodu, ktorá je jeho základnou hodnotou.

Život berie do svojich vlastných rúk. Nebojí sa byť sám. Naopak, svoju samotu si veľmi užíva a znamená pre neho jeden z najcennejších pokladov.

Rebel si ide svojou vlastnou cestou, koná podľa vlastnej inteligencie. Môže sa zdať, že žije nebezpečný život, ale život, ktorý nie je nebezpečný, vôbec nie je životom. On prijíma výzvu neznáma, lebo vie, že nebezpečenstvá sú potrebné na to, aby dozrel.

Rebel žije iba prítomnosťou, nespútava ho minulosť ani budúcnosť. On sa s minulosťou rozlúčil, nedovolí, aby ho minulosť ovládla. Odhodil všetku minulosť, pretože chce žiť svoj život podľa toho, čo chce on sám.

Život rebela je oheň, ktorý horí. Do svojho posledného dychu je živý a mladý. Na žiadnu situáciu nereaguje podľa svojej minulej skúsenosti, ale podľa svojho súčasného vedomia.

Rebel vás rešpektuje, rešpektuje život, má hlbokú úctu ku všetkému. Nepovyšuje sa nad vás. Je odvážny, autentický.

Rebel predstavuje ohromnú vyrovnanosť a tá nie je možná bez uvedomovania si, bdelosti a obrovského súcitu.

Tak ako? Ste rebelom? Ja áno…

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu