Starý vzťah verzus nový

Vzťahy, vzťahy, vzťahy… Každý ich rieši deň čo deň. Vzniká veľa otázok, prečo nám vzťah nefunguje tak ako by sme si želali. Ľudia však nechcú veriť, že všetko zlé, čo zažili v rôznych vzťahoch, sa podieľa na tvorbe toho pravého, úžasného vzťahu. Ten vysnívaný vzťah na vás ešte len čaká. Ale nie vtedy, ak budete stále myslieť len na to zlé, čo sa vám udialo v predchádzajúcom, nezdarenom vzťahu. Nemôžete vtedy čakať, že príde lepší vzťah.

Opustil vás partner, rozhodol sa z ničoho nič odísť? Možno ste len prehliadli známky rozpadu vášho vzťahu. Keby ste si to všimli, nemuselo to dôjsť až tak ďaleko. Niektorí si možno poviete: „ale robil/a som všetko možné, aby bol môj partner/ka šťastný/a, a predsa ma opustil/a“. Možno u vás nastala situácia, kedy sa partner cítil nespokojne vo vzťahu a vy ste sa sústredili na jeho nespokojnosť, snažili sa robiť všetko pre neho s úmyslom upraviť okolnosti tak, aby sa cítil lepšie. Ale vzdialili ste sa tým od svojho vnútorného pokoja a od toho, čo chcete vy. Neuvedomili ste si, že ak sa príliš sústredíte na partnera, zabúdate na svoje vlastné potreby a túžby. Tým, ako ste sa snažili o šťastie partnera, uspokojovali ste jeho namiesto seba, ste trvácnosť vášho vzťahu iba o niečo predĺžili. Ale za takýchto podmienok by ste to zanedlho boli vy, kto by chcel zo vzťahu odísť.

Ale nič nie je stratené. Život ide ďalej a na vás ešte len čaká skvelý, dokonalý vzťah. Váš doterajší život, či už bol poskladaný zo šťastných a nešťastných momentov, vedie k vašej lepšej životnej skúsenosti.

Ak niekto z vášho života odíde, z akéhokoľvek dôvodu, stane sa to preto, že nevyhovuje vašej úžasnej budúcnosti, ktorá na vás čaká. Poučte sa z chýb vo vzťahu. Nedovoľte, aby vás ovplyvnil odchod partnera. Hľadajte pozitívne stránky na celej veci. Nechajte partnera v pokoji odísť, odpustite mu. Ak budete vysporiadaný s odchodom partnera, nastanú okolnosti a príde vám do živote niekto, koho budete považovať za dokonalého partnera.

Verte, že ste schopní priviesť sa do stavu s vašou víziou úžasného vzťahu omnoho ľahšie, ako si myslíte. A potom budete vďační priateľovi, ktorý vás opustil, za jeho dôležitý príspevok k vašej vízii dokonalého partnera.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu