Opustil vás? Život nekončí.

Väčšina ľudí, ktorí túžia po vzťahu, verí, že aj priemerný vzťah je lepší, ako žiadny. Ale prečo sa uspokojiť s niečím priemerným, keď majú všetci možnosť ma úžasný vzťah?

Ľudia nechcú veriť, že všetko zlé, čo zažili v rôznych vzťahoch, sa spolupodieľa na tvorbe toho pravého, úžasného vzťahu, ktorý na nich ešte len čaká. No ak budú stále myslieť len na to zlé, nemôžu sa dočkať ničoho lepšieho.

Aj keď sa zdá, že váš bývalý partner sa rozhodol odísť z ničoho nič, niektorí možno namietnu, že ste zrejme prehliadli známky rozpadu vášho vzťahu a že keby ste si to boli všimli, nemuselo to dôjsť až tak ďaleko. Je ale fajn, že ste to netušili, pretože to zrejme znamená, že ste nehľadali problémy. Podľa vašej reakcie ste sa asi sústredili najmä na pozitívne stránky vášho vzťahu.

Keď sa cítite dobre, všetko smeruje k vašej úplnej spokojnosti. Inými slovami, váš doterajší život (vrátane všetkých šťastných i nešťastných momentov) vedie k čoraz lepšej životnej skúsenosti. Takže kedykoľvek sa cítite dobre, úžasná budúcnosť sa približuje k vám a vy k nej.

Jednoducho povedané, ak niekto z vášho života odíde (z akéhokoľvek dôvodu), stane sa to preto, že vibračne nevyhovuje tej úžasnej budúcnosti, ktorá na vás čaká vo vašom vibračnom depozitári.

Povedzme, že ste z partnera nespúšťali oči, robili ste všetko možné, aby bol šťastný, a predsa začal byť nespokojný. Začali ste mať obavy a ešte viac sa snažiť. Najdôležitejšie na tom všetkom je fakt, že pri prílišnom sústredení sa na partnera, čo v konečnom dôsledku spôsobilo len vašu nespokojnosť a nešťastie, vaše vibrácie nezodpovedali vašim túžbam, takže ste sa pohybovali proti prúdu, nie po prúde. Vaše vibrácie teda zodpovedali jeho nespokojnosti, nie vašim túžbam. Skrátka ak sa sústredíte na jeho nespokojnosť (s úmyslom upraviť okolnosti tak, aby sa cítil lepšie), potom sa vzďaľujete od súladu s vaším Ja a od toho, čo chcete. Možno by ste váš vzťah o chvíľu predĺžili (a mnohí by si mysleli, že je to úspech), ale z vyššej perspektívy je jasné, že ste uspokojovali jeho namiesto seba. A za takých podmienok by ste to zanedlho boli vy, kto by chcel zo vzťahu odísť.

Zákon príťažlivosti sa postará o okolnosti a osoby, ktoré budú zodpovedať vašim vibráciám. Ak dosiahnete súlad s vibráciami vo vašom vibračnom depozitári, potom do vášho života príde niekto, koho budete považovať za dokonalého partnera.

Verte, že ste schopní priviesť sa do súladu s vašou víziou úžasného vzťahu omnoho ľahšie, ako si myslíte. A potom budete vďační priateľovi, ktorý vás opustil, za jeho dôležitý príspevok k vašej vízii dokonalého partnera.

Vesmír sa postará o stretnutie s niekým, kto bude v súlade s tým, čo chcete. To je zákon.

Z knihy: Pocity – Esther a Jerry Hicks

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Predchádzajúci článokAko zvládnuť obdobie s tínedžerom #16
Ďalší článokSila introvertov