Všetky vaše aktivity a poznámky na jednom mieste

O tom, akú skúsenosť má s I Can Plánovačom napísala naša šikovná grafička Veronika. 

Priznám sa hneď na začiatku, nikdy som nebola zástancom veľkých diárov či plánovačov. Čím menší, tým lepší. Potrebovala som si poznačiť len pár stretnutí a dôležitých dátumov. Ideálne ľahký, malý a vždy po ruke. Veľké plánovače a nebodaj s krúžkami v strede boli pre mňa „nočnou morou“. Krúžky mi prekážali a nevedela som ako pri písaní mám vôbec ruku položiť. Ak som si potrebovala poznačiť pracovné úlohy, využívala som klasický zošit, ktorý som nenosila so sebou, ale mala som ho stále na pracovnom stole. Veď na čo by aj chodil všade so mnou, keď tam boli len každodenné úlohy. A tak som na veľmi dlhý čas dala tomuto druhu plánovačov a diárov „zbohom“.

Som trošku minimalista, ako sa dalo zrejme už postrehnúť. Mám rada jasné, čisté a presné línie. Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása. A presne toto bolo to, prečo som si zamilovala I Can Plánovač.

Keď som ho prvýkrát zbadala, mojou jasnou voľbou bola práve modrá verzia. Milujem modrú farbu a v kombinácií so zlatou je presne podľa môjho gusta. Ako každá žena si potrpím na to, aby to čo ma obklopuje, bolo pre mňa aj pekné. Ale čo teraz? Povedala som si v duchu. Veronika veď ty nemáš rada tieto A5 formáty a už vôbec nie krúžky vo vnútri. Rozhodla som sa, dať mu šancu. Predsa len mám home office a sedím doma pri PC. Možno nebude také zlé ho vyskúšať. A poviem Vám bola to správna voľba.

V plánovači nájdete snáď všetko čo potrebujete a navyše vo veľmi praktickom prevedení. Žiadne krčiace sa vnútorné rohy, preddefinované dátumy či málo miesta na písanie.

Tento plánovač sa stal mojou takmer každodennou súčasťou. Hneď ako ho otvoríte nájdete praktické rady na jeho využívanie a tiež priestor na vašu víziu.
Pre mňa je veľmi dôležité, že I Can Plánovač môžete začať používať kedykoľvek v roku. Nezaťažujú vás žiadne dátumy a nie je vám potom ľúto, že ste ho naplno nevyužili. Začnete si písať kedy len chcete a poznačíte ten dátum, ktorý potrebujete. Je to veľmi praktické aj pri dovolenkách. Teraz som spokojná, že aj keď idem na dvojtýždňovú dovolenku a nepotrebujem ho využívať, neprídem ani o jednu stranu.

Mesačný prehľad mojich stretnutí a dôležitých úloh mám pekne pokope hneď na predných stranách a viem si rýchlo skontrolovať termíny.

Výbornou pomôckou pri prehľadnosti sú aj záložky, ktoré sú súčasťou balenia. Vďaka nim viem jednoducho nájsť daný mesiac, týždeň či deň, ktorý je práve aktuálny.

V I Can Plánovači nájdem dostatok miesta na zapísanie denných úloh a čo naviac, moju radosť z odškrtávania splnených úloh tu viem tiež naplno aplikovať. Na každý deň tu mám jednu stranu na zapísanie úloh a určenie si ich priorít, čo je pre efektivitu práce dosť podstatné. Navyše mi vždy vyčarí úsmev na tvári citát, ktorý tam vždy nájdem. Už viac nepotrebujem zošity, kde si kreslím a zapisujem moje poznámky. Ku každému dňu na moje poznámky mám jednu celú stranu a ak mi ani to nestačí, na konci plánovača mám pár poznámkových strán ešte k dobru.

A čo pero? Konečne ho mám pekne pokope aj s plánovačom a nie pohodené v kabelke.

I Can Plánovač ma presvedčil, že je veľmi schopný, prispôsobivý a navyše reprezentatívny a výborne vyzerajúci.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu