Myslením si ovplyvňujeme zdravie

Prostredníctvom myslenia môžeme získať dokonalý zdravotný stav, dokonalé telo, optimálnu hmotnosť a večnú mladosť. Ako? Dôsledným myslením na dokonalosť.

Pozerajte sa na seba ako na človeka s dokonale zdravým telom a o choroby nech sa stará doktor.

Pretože ak sa necítite dobre, máte nejakú chorobu a zaoberáte sa ňou, rozprávate o nej aj druhým ľuďom, vytvoríte ešte viac chorých buniek.

Všimli ste si niekedy, že ľudia ak majú nejakú chorobu v jednom kuse o nej rozprávajú? Je to preto, lebo na ňu celý čas myslia a svoje myšlienky vyjadrujú slovami. Ak sa aj trochu cítite zle, nehovorte o tom – ak nechcete, aby sa to zhoršilo.

Nezabúdajte, že príčinou bola vaša myšlienka, a opakujte si čo najčastejšie:
„Cítim sa skvele. Cítim sa výborne.“ a naozaj sa tak cíťte.

Ak sa necítite práve najlepšie a niekto sa vás opýta, ako sa máte, buďte tej osobe vďační za to, že vám pripomenula, že máte myslieť na to, ako dobre sa cítite. Vyslovujte iba to, čo si prajete.

Možno sa zasmejete, ale svoju chorobu pozývate, keď počúvate druhých rozprávať o svojich chorobách. Keď počúvate, celou mysľou sa sústreďujete na chorobu, a keď sa celou mysľou na niečo sústreďujete, žiadate o to. Nepomáhate tým ľuďom. Dodávate energiu ich nemoci. Ak im chcete skutočne pomôcť, zmeňte radšej tému rozhovoru na dobré veci, alebo ak sa nedá, odíďte radšej preč. Pri odchode si intenzívne predstavujte túto osobu zdravú, a potom celú vec pusťte z hlavy.

Milujte svoje telo. Iba vy samy prispievate ku každej chorobe vo vašom tele. Telo, ako všetko ostatné v živote je zrkadlom vašich vnútorných myšlienok a presvedčení. Telo sa vám neustále prihovára, preto si nájdite čas a počúvajte ho. Každá bunka vášho tela reaguje na každú vašu myšlienku, ktorá sa zrodí v hlave a na každé slovo, ktoré vyslovíte. Je vo vašom záujme sa starať o telo a ctiť si ho. Najlepší spôsob, ako byť k svojmu telu dobrý, je neustále ho milovať. Povedzte si, aký ste krásny. Vyšlite k sebe pozitívny odkaz vždy, keď sa vidíte v zrkadle. Zaslúžite si, aby ste sa stále cítili skvele.

Myšlienky, pocity, postoje, presvedčenia, zámery, slová a činy vplývajú nielen na dĺžku života, ale aj na naše zdravie.

Začnite dnes deň slovami:
„Cítim sa skvele. Cítim sa výborne.“

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Predchádzajúci článokČo je liekom proti strachu?
Ďalší článokPríbeh o splynutí srdca s rozumom