Harmónia – láska alebo boj?

Vedeli ste, že krásna bohyňa lásky Afrodita a boh vojny Áres mali spolu dcéru, ktorá sa volala Harmónia? Aké príznačné, však?

Na ceste k našej vnútornej harmónii to veľakrát vyzerá takto: ideme cestou pokoja, miernosti, lásky, dovolíme si oddychovať a nič neriešiť… Lenže po stave uvoľnenia na seba nenechá dlho čakať celkom opačný stav – napätie. A keby to bolo len nejaké bežné napätie, kdeže, on je to poriadny boj.

Zrazu sa začnú hlásiť všetky povinnosti, ktoré sme odložili na neskôr alebo zamietli pod koberec. Odvšadiaľ sa na nás valia termíny, správy, požiadavky a veci, ktoré čakajú na našu aktivitu.

Možno sa aj vy častokrát sami seba pýtate: Naozaj to vždy musí byť takto? Nazbieram si konečne trochu energie a potom ju veľmi rýchlo zasa miniem na všetky povinnosti, ktoré si aj tak na mňa počkajú? Čo mám zmeniť, aby som tej pohody v živote mala viac?

Kľúčom je uvedomiť si, že tak ako Harmónia bola stelesnením oboch svojich rodičov, jemnej ženskej a pevnej mužskej energie, tak harmónia v našom živote má byť neustálym tancom týchto dvoch kvalít. Nosíme ich v sebe všetci, no jedna z nich u nás zvyčajne prevláda.

Možno by ste radi vedeli, ako to urobiť v každodennom živote, aby sme plynuli, no zároveň nestratili kontrolu nad svojím životom. Aby sa ten náš vnútorný muž a vnútorná žena skamarátili. 🙂

Kľúčom je viac rozhodnutí a zmien, ktoré pravidelne máme robiť v rámci prehodnocovania svojho života. Niečo, čo vám pomôže vytvoriť pomyselné pevné brehy, v ktorých si potom pokojne môže plynúť vaša rieka.

Výborne vám v tom pomôže náš najnovší diár Srdce ženy s podtitulom Diár harmónie v živote ženy, ktorý vám ukáže napríklad:

  • ako si správne stanoviť priority a nenechať sa pritom oklamať hrou svojej mysle
  • ako zistiť, čo v živote mi už doslúžilo a mám to pustiť a čo naopak potrebujem
  • ako napraviť to, čo sa pokazilo vo vzťahoch
  • ako sa uvoľniť natoľko, aby ste začali viac veriť v silu podporujúceho vesmíru a v to, že na všetko nemusíte byť samy
  • ako sa naučiť konštruktívne pracovať s premenlivou osobnou energiou v rámci svojho ženského cyklu, ale aj cyklov prírody
  • ako si spraviť poriadok v najdôležitejších oblastiach svojho života a naučiť sa pravidelne a rovnovážne im venovať pozornosť
  • ako začleniť do svojho života vďačnosť ako základnú esenciu šťastného a spokojného života

Toto všetko a ešte oveľa viac v podobe, ktorá poteší každú ženskú dušuJ

Ďalšie informácie o diári Srdce ženy sa dozviete na našej stránke, kde si ho môžete aj objednať >>

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Zdieľať

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu