Definujú vás vaše činy, nie myšlienky

Stretla som už toľko ľudí, ktorí keď počujú „pozitívne myslieť“, nahodia veľký úsmev, občas cítiť z ich strany výsmech. S odstupom času som pochopila prečo tomu tak je.

Myslia si, že to sú ľudia, ktorým ku šťastiu a splneniu snov, stačí len pozitívne myslieť. Ale nie je to tak.

Nestačí si v hlave držať len tie najlepšie myšlienky a dúfať, že to mi zaručí šťastie, prinesie vysnívanú prácu, dom, či vzťah. O tomto to nie je.

To krásne a veľkolepé nevznikne len z myšlienky. Nestačí len pozitívne myslieť, snívať. Áno je to základ, ale k tomu aby sme sa niekam dostali, prišli do cieľa, mali tú vysnívanú prácu, dom, vzťah, na to treba konať.

Všetci by radi mysleli len pozitívne. Ale to sa nestane, ak budete na mieste stagnovať.

Viete kedy sa z tohto miesta posuniete? Keď vyjdete zo svojej zóny komfortu, keď sa nebránite zažívať nové veci, čelíte strachu, aj napriek tomu, že padnete, zlyháte, idete ďalej.

Môžete byť ten najmúdrejší, najpozitívnejší človek na svete, nič to však neznamená pokiaľ niečo neurobíte.

Pripomeňte si to vždy, ak najbližšie nebudete mať náladu na prácu, urobiť dôležité rozhodnutie, urobiť prvý krok aj vtedy, ak budete pochybovať o sebe samom a všetko budete chcieť odložiť na „inokedy“.

Neodkladajte nový začiatok. Urobte prvý krok teraz. A potom ďalší a ďalší.

Nezabúdajte, že vás definujú vaše činy, nie myšlienky. Preto konajte.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu