Čo vo vzťahu chcete?

Túžite mať šťastný harmonický vzťah? Ale ako?

Musíte predovšetkým vedieť, čo chcete. Aký vzťah chcete a na to sa sústrediť. Nemyslite na to čo máte, ak ste s tým nespokojný. Myslite na to, čo chcete.

Nezabúdajte však, že vzťah nemôže byť základom toho, že sa budete cítiť dobre.

Predovšetkým VY musíte mať skvelý pocit zo svojho života, zo seba. Nemôžete sa nádejať, že budete mať lepší život ak vytvoríte nejaký vzťah s iným človekom, alebo že vás urobí šťastnejším.

Do života vám nepríde šťastná, vyrovnaná osoba, pokiaľ takí sami nie ste.

Bez ohľadu na to, čo robíte alebo hovoríte, život vám prináša takých ľudí, ktorí sa do veľkej miery zhodujú s tým, akí ste vy sami.

Ak si prajete, aby vám do života prišila lepšia osoba, príde ku vám, ale len vtedy ak ste šťastní a spokojní so životom. Vtedy príde tá správna osoba.

Ak nie ste šťastní a spokojní sami so sebou alebo so svojím životom, partner, ktorého si pritiahnete, len zveličí daný nesúlad, pretože akýkoľvek čin, ktorý vychádza z nedostatku, je vždy kontraproduktívny.

TEŠTE SA NA TO, KDE CHCETE BYŤ, A NESŤAŽUJTE SA NA TO, KDE STE.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu