Čo sa to deje v dnešných nefunkčných vzťahoch?

Zväčša jeden od druhého očakáva, že sa zmení na jeho obraz, že bude podľa predstáv partnera. Ale čakať zmenu od toho druhého niekam nevedie, dokonca to nedopadne dobre.

Skutočná láska je bezpodmienečná láska. Keď chcete milovať bezpodmienečne, nesnažíte sa meniť toho druhého. Milujete partnera takého, aký je. Ak svojho partnera nemilujete takého, aký je, máte dve možnosti. Buď ho opustíte a nájdete si vhodnejšieho partnera, alebo obaja začnete na sebe pracovať. 

Čo sa však často v poslednej dobe stáva, zväčša ženy, sa vydajú na cestu osobného rozvoja a potom začnú tlačiť partnera na túto cestu a dúfajú, že ho presvedčia. Myslia si, že ak to uplatňujú vo svojom živote, že to pomôže aj tomu druhému, teda partnerovi. Ale nie je to tak.

Sme slobodné bytosti a máme slobodnú vôľu. Preto rozhodnutie nechajme na partnera. Nech sa sám rozhodne, či sa chce spoločne rozvíjať, vyživovať vzťah, alebo nie. Pretože každý máme svoju individuálnu osobnostnú cestu, ktorá môže byť úplne odlišná od tej, ktorú má partner

Najlepšie je, keď každý urobí rozhodnutie a krok sám za seba. Môžete partnerovi ponúknuť, že sa obaja budete spoločne rozvíjať a vyživovať váš vzťah, ale nemali by ste ho do toho dotlačiť.

Uvedomte si, že za to, ako sa cítime vo vzťahu, v prvom rade môžeme my sami. Toto si dokážu ľudia uvedomiť na určitom duchovnom stupni vývoja. 

Je dôležité sa rozhodnúť, či sa vo vzťahu ešte chcete niečo naučiť alebo je čas ísť niekam inam.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu