Chcete mať krásne vzťahy s ľuďmi? Máme pre vás návod, ako si takéto vzťahy do života pritiahnuť…

Vždy sa nájdu ľudia vo vašom okolí, ktorí druhých neustále kritizujú a nik im nie je dosť dobrý. Neuvedomujú si však, že ak sa budú neustále sústreďovať na to, čo sa im na druhých nepáči, ich zameranie na nedostatky im nedovolí byť v súlade s tým, kým naozaj sú. A za takých podmienok nebudú mať dobrý pocit ani zo seba, ani z nikoho iného.

Nachádzať na druhých nedostatky nie je cesta k spokojnosti so sebou samým.

Ak ste naučení vidieť vo všetkom to dobré, budete nachádzať to dobré aj na seba, aj na druhých.

Preto človek, ktorý kritizuje druhých, nemôže mať rád sám seba. Ak vidíte niekoho, kto je voči iným príliš kritický, v skutočnosti nemá rád sám seba.

Máte pocit z niektorých ľudí, že sa správajú nadradene? Títo ľudia môžu vyzerať, že sú sebavedomý, prejavujú to možno ako sebalásku, je to však často len maskou pocitu ich neistoty.

Keď sa máte naozaj radi, bez problémov oceňujete aj druhých. Potom budú k vám stále plynúť samé skvelé veci, a budete priťahovať aj podobných ľudí. Naopak, ak sa cítite zle, budete priťahovať ľudí, ktorí sa tiež cítia zle.

Ak chcete mať s ľuďmi krásne vzťahy, najlepšie čo môžete urobiť, je nachádzať na ľuďoch pozitívne veci. Zamerajte sa na to, skúste to každý deň praktizovať a uvidíte ako sa vám zmenia vzťahy s ľuďmi vo vašom okolí pozitívnym smerom. Ja to takto praktizujem už dlhšiu dobu a funguje to na 100%.

Vy sami si priťahujete to, čo zažívate, a to svojimi myšlienkami a vibráciami. Vaše myšlienky určujú všetko vo vašom živote. Ak sa zameriavate na pozitívne vlastnosti ľudí, naučíte sa priťahovať iba to, po čom túžite.

Vaše myšlienky neurčujú iba to, akí ľudia k vám prichádzajú, ale aj to, ako sa k vám správajú.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu