Chcete byť šťastní? Dovoľte si to…

Šťastie nie je niečo, čo nájdete, alebo ku vám len tak prikráča na požiadanie. Je to váš vnútorný stav.

Šťastie nie je podmienené vašimi životnými udalosťami.  Vy si ho musíte vytvoriť.

Aj vám sa určite stalo, ako ste počuli niektorých ľudí hovoriť nasledovné:

– budem šťastný ak vyhrám peniaze

– budem šťastný ak budem mať prácu svojich snov

– budem šťastný, ak budem bývať vo svojom vysnívanom domčeku

– budem šťastný, keď už budem mať partnera a rodinu.

Veríte tomu, že to funguje presne naopak? A to vtedy, keď budete šťastný, vyžarovať pozitívnu energiu, budete vďačný už za to, čo teraz máte, prídu ku vám práve tie veci, ktorým podmieňujete svoje šťastie.

Hovoríte si, že je ťažké byť šťastný, keď vám život udelil podpásovku a vy prežívate jedno z ťažkých období? Samozrejme, nie je to ľahké a ani sa nemôžete vtedy cítiť šťastne. Ale uvedomte si jedno. Žijete, dýchate a doteraz vás už stretlo zopár zakopnutí, rôzne boliestky, ale prekonali ste ich. Vždy ich prekonáte a idete ďalej. Po každej búrke vyjde slnko. Každá jedna nepríjemná životná situácia je lekciou. Vy sa stávate silnejšími. Ani len netušíte, čo všetko dokážete.

Pretože vaše šťastie začína vo vašom vnútri. Tešte sa z maličkostí.  Oslávte čo i len najmenší úspech. Neprehliadajte krásu života, ktorá je okolo vás a ľudí vášmu srdcu blízkych, ktorí váš život obohacujú. Vážte si všetko, čo už v živote máte a buďte za to vďační.

Všetci sme tvorcami svojho šťastia. Skutočne. Nezabúdajte, že pri každodennej vďačnosti, patričnom úsilí, sústredení a vytrvalosti je možné všetko.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu