Školský rok plný nadšenia

Každý z nás je strojcom svojho šťastia a to platí aj pre študentov v škole.
O chvíľku sa končí školský rok a školské povinnosti sú už v úzadí. Dni sú teplejšie, dlhšie, prázdniny sú za dverami… deti sú už mysľou pri zábave, rôznych aktivitách vonku s kamarátmi a posledné dni v škole sú radostné, pretože vedia, že ich čakajú dva mesiace voľna bez školských povinností. Ale určite sa nájdu aj deti, ktoré sú smutné, že neuvidia dlhší čas kamarátov spomedzi spolužiakov, nebudú navštevovať krúžky alebo sa stretávať s učiteľmi, ktorých si obľúbili.

Aj prázdniny sú súčasťou školského roka

I keď prázdniny sú časom oddychu, vzdelávať sa dá aj cez prázdniny a to množstvom aktivít a hier, pri ktorých si deti opakujú matematiku, slovenčinu, literatúru či cudzí jazyk. Dokonca i návšteva zoologickej či botanickej záhrady, alebo zámku či múzea prinesie dieťaťu veľa nových poznatkov. Ak máte v okolí svojich spolužiakov, nezabúdajte na nich počas prázdnin a môžete sa tak spoločne venovať prázdninovým radovánkam 🙂

Pomáhame a motivujeme žiakov/študentov

Či už je školský rok, alebo prázdniny I Can Academy pomáha deťom, študentom, dospelým povzbudiť ich, aby išli za svojimi cieľmi, pretože majú na to právo. Veríme, že učenie je vo svojej podstate prirodzený proces. Učíme sa celý život. Nie je to niečo, do čoho by bolo treba ľudí nútiť, pretože každý z nás chce dosiahnuť väčšie ciele, vytvárať krajšie veci a napredovať. Stačí, keď sa zameriate na to, čo chcete, a naučíte sa niekoľko jednoduchých princípov, ktorými si môžete vytvoriť taký život, po akom túžite.

Pomoc pre projekty „Hodina deťom“ a detské domovy

Naša pomoc prerástla do takých rozmerov, že minulý i tento rok sme školské motivačné diáre darovali na veľmi dobrú vec. Darovali sme ich pár školám, ktoré žiakov odmenili, dokonca boli motiváciou a povzbudením do práce aj pre učiteľov. Veľmi si vážime projekt od OZ Arcus, ktorí darovali tieto diáre pre detské domovy a na rôznych podujatiach.
Je nám cťou, že sme sa dohodli na spolupráci s projektom Hodina deťom a preto kúpou nasledujúceho Školského motivačného diára 2018/2019 venujete 0,15 € Hodine deťom.

Školský motivačný diár práve pre vás

Zamerali sme sa už na deti v útlom veku, školákov, študentov. Chceme aby bol pre nich školský rok plný nadšenia, pozitívnej energie a nových inšpirácií. Chceme ich naučiť, ako si vybudovať pozitívny postoj k učeniu. Ak máte vytýčený životný cieľ, na ktorom vám záleží, ľahšie budete motivovaný k učeniu.
My pre vás každý rok vytvárame školský motivačný diár, ktorý vám uľahčí učenie, pomôže vybudovať zdravé sebavedomie, naučí vás lepšie vychádzať s ľuďmi a inšpiruje vás citátmi a obrázkami. Nájdete v ňom aj princípy a cvičenia, ktoré vám pomôžu ľahšie zvládať situácie, s ktorými sa počas školského roka stretnete, a umožnia vám zakúsiť, aké to je, keď vďaka vzdelaniu porastiete.
I keď školský rok končí a prázdniny sú už za dverami, my máme Školský motivačný diár 2018/2019 už v predpredaji. Objednať si ho môžete TU.
Vykročte pozitívne do nového školského roka 2018/2019. Nech je pre vás úžasným rokom, aby ste aj vďaka Školskému motivačnému diáru, zvládli školu ľahšie, s pokojom a hlavne s radosťou.

Na záver som pre vás vybrala pár motivujúcich citátov o učení a škole:

„Prvým krokom na ceste k šťastiu je učenie sa.“ – Dalajláma
„Dôkazom vysokého vzdelania je schopnosť hovoriť o najväčších veciach najjednoduchším spôsobom. “ – Ralph Waldo Emerson
„S pomocou kníh sa mnohí stávajú učenými i mimo školy. Bez kníh nebýva učený nikto ani v škole. “ – Ján Amos Komenský
„Všimli ste si, že tí najchytrejší žiaci v škole nie sú tými, ktorým sa darí v živote. “ – Paul Arden
„Priemerný učiteľ rozpráva. Dobrý učiteľ vysvetľuje. Výborný učiteľ ukazuje. Najlepší učiteľ inšpiruje.“ – Charles Farrar Browne
,,Povedať – Končím! nie je také ťažké; oveľa ťažšie je povedať – Skúsim to! “ – Wright
,,Nie to, čo mám, ale to, čo viem, je mojim bohatstvom. “ Carlyle
,,Nehnevaj sa, nenariekaj a využi svoj rozum. “ Baruch Spinoza
„Čítanie – najlepšie učenie.“ – Alexander Sergejevič Puškin
„Nie poznanie, ale učenie sa, nie vlastnenie, ale získavanie, nie byť v cieli, ale prichádzať na podstatu veci – to je to, čo dáva najväčší pôžitok.“ – Carl Friedrich Gauss
 

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Predchádzajúci článokČo v nás prebúdza hudba
Ďalší článokAko spraviť aj nemožné