Abraham-Hicks: Buďte šťastní

Viem, že toto video už niektorým ľuďom pomohlo úplne zmeniť pohľad na život. Preto vám ho dávam do pozornosti. Možno vám toto bude znieť nelogicky a zbytočne, ale pozerajte ho aspoň raz každý deň počas 30 dní. Ja som to už raz absolvoval a idem na to ešte raz.

Stiahnite si video Abraham-Hicks: Buďte šťastní.
Na prehratie videa budete potrebovať iTunes alebo Quick Time Player.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

11 KOMENTÁRE

  1. Velmi pekne motivacne video. Osobne ale tiez uprednostnim citaty. Niekedy nemam cas pozret video, ale citat si vzdy precitam a hned mam krajsi den 🙂 Co tak dat video iba na nedelu? Budeme mat sviatok 😉

  2. Ahoj Michal, video je super. Ake ako myslienku dna uprednostnujem citat, je to taka par sekundova kvapka pre dusu na den. Za par sekund rozsvietis ziarovku a ona svieti a svieti a svieti…, video potrebuje predsa viac casu. Video na nedelu je skvely napad, priklanam sa k tomu :-)….pekne dnicky

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu