Zaujalo nás z knihy: Inna Segal – Tajomstvo života plného zdravia a pohody

Poslanie duše: Aké je životné poslanie vašej duše

Za tie roky, čo pracujem s ľuďmi, som zistila, že svoj život môžeme prežiť dvoma spôsobmi. Prvý je založený na istote a fyzickom prežití, druhý sa zameriava na duchovnú cestu a zámer duše.

Mnohí ľudia, s ktorými som sa stretla, svoj život zakladajú na fyzickom prežití. Celý život ich učia, že je dôležité mať peknú rodinku, krásny dom a istú prácu, ktorá ich uživí. Majú poslúchať rady príbuzných a prispôsobovať sa pravidlám a predstavám spoločnosti, v ktorej žijú. Väčšina z nich už nepočúva hlas svojho srdca a skutočné túžby svojej duše, ich život je predvídateľný a dominuje mu potreba materiálneho zabezpečenia. Zabudli počúvať svoje srdce, riskovať a objavovať poklady vo svojom vnútri.

Nechcem tým povedať, že vaša duša netúži po tom, aby ste mali v živote istotu a podporu. Práve vaša duša presne pozná váš skutočný potenciál, vaše schopnosti a možnosti. Už od detstva sa snaží upútať vašu pozornosť tým, že vám poskytuje kreatívne myšlienky, pocity nadšenia a intuitívne rady. Chce vám dať tie najúžasnejšie, najradostnejšie a najrozmanitejšie zážitky v živote. Vaša duša vie, že ste bezhraničná bytosť svetla, schopná tých najodvážnejších skutkov, hlbokej lásky, liečenia a tvorivosti. Vie, čo dokážete a ako ste schopní sa vyvíjať, a chápe, že ste kľúčovou súčiastkou v kolobehu života. Vaše rozhodnutia totiž ovplyvňujú svet.

Sme ako vlny v obrovskom oceáne života, ovplyvňujeme sa navzájom myšlienkami, slovami, pocitmi, činmi, vibráciami a vzájomným pôsobením. Tým, že sa vyvíja technika, máme výhodu, že máme stále lepšie možnosti podieľať sa na životoch iných ľudí. Našou najdôležitejšou úlohou je opäť sa napojiť na vyššiu silu, zvýšiť si vibrácie, začať počúvať svoju vnútornú múdrosť a vytvoriť efekt šírenia liečenia po celom svete. Každý z nás má obrovskú schopnosť žiť uvedomelo, radostne a v hojnosti, bez ohľadu na okolnosti.

Pred tým, než vaša duša vstúpi do fyzického sveta, vie, čo ste schopní dokázať v tele a čase, ktoré ste si vybrali, a s ľuďmi, ktorí vás obklopujú. Hoci sa vám to teraz môže zdať zvláštne, vaša duša si túto skúsenosť vybrala, pretože vie, ako je vo vašom živote všetko nastavené, aby vám dala možnosť rásť, učiť sa a splniť svoje životné poslanie.

Inna Segal z knihy Tajomstvo života plného zdravia a pohody (str. 86)

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu