Zaujalo nás z knihy: Brandon Bays – Cesta

Raz som počula príbeh o tom, že každý z nás prichádza na tento svet ako dokonalý, čistý, bezchybný diamant. Ale v dôsledku strastí dospievania a prežívaním životných trápení sa náš vrodený lesk stráca pod nánosmi špiny.

V dospelosti celú tú špinu prekryjeme náterom žiarivého, lesklého laku. Potom túto pozlátku prezentujeme svetu a čudujeme sa, prečo sa nikomu vôbec nezdá výnimočná. Časom môžeme dokonca sami uveriť, že táto ochranná vrstva je našou skutočnou podobou a prispôsobíme jej celú svoju osobnosť.

Ak ale máme šťastie, život nám dá dar — akýsi „budíček“. Niečo sa stane a my na moment prelomíme svoj stvrdnutý povrch, pozrieme sa pod všetky tie vrstvy nánosov a zazrieme jasný, žiarivý lesk vychádzajúci z hĺbky nášho vnútra.

A ak máme skutočne veľké šťastie, po zvyšok života sa budeme neustále vracať k svojej podstate, k dokonalej vnútornej kráse a slobode. Zistíme, že sme vlastne vždy boli a naveky zostaneme tým dokonalým, bezchybným diamantom.

Toto je príbeh o ceste k vlastnej podstate a o neustálom volaní našej duše, aby sme objavili jej veľkosť vo svojom vnútri. Toto je váš budíček a pozvanie k návratu domov, ku svojej skutočnej podstate.

Vy ste to, čo skutočne hľadáte.

Brandon Bays z knihy Cesta

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu