Recenzia knihy: Myšlienky na každý deň – Rhonda Byrne

large-myslienky_na_kazdy_denKaždý človek sa niekedy utápa v depresiách alebo má aspoň zlé obdobie. Vtedy, ako spomína takmer každá knižka, pomáhajú rôzne afirmácie či citáty. Práve preto boli vytvorené citáty na každý deň. Každá strana obsahuje jeden citát so známymi či menej známymi autormi, ktorí ho vyslovili. Keďže má rok 365 dní, kniha obsahuje 365 strán a teda aj 365 citátov. Niektoré ste už určite počuli, iné nie.

Môj osobný názor na knižku? Je to veľmi pekný a milý darček, prostredníctvom ktorého môžeme denne vyčariť úsmev na tvári svojmu blížnemu. Ale, buďme úprimný, koľko ľudí je takých, že si každý deň otvorí knižku (ak si ju kúpi sám pre seba) a prečíta si ten citát? Niekedy máme uponáhľanejší deň či týždeň a jednoducho na to zabudneme.

V konečnom dôsledku si ale myslím, že to bol naozaj milý a obdivuhodný nápad a je to veľmi pekná kniha, ako darček.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu