Aká je vaša pravdepodobnosť úspechu?

Viete, aká je vaša pravdepodobnosť úspechu?

Schválne, aké číslo vám napadlo ako prvé? Napíšte si ho. Počkám. 🙂

Ak si veľmi neveríte, možno ste si dali 40 – 50 %.
Ak sa veci už teraz vyvíjajú dobre, možno ste si napísali 80 – 90 %.

Nech ste odpovedali akokoľvek, teraz ma dobre počúvajte – teda pozorne čítajte.

Pravdepodobnosť úspechu, pravdepodobnosť, že dosiahnete svoj cieľ, že získate to, čo chcete je VŽDY, v každom jednom okamihu buď 0 % alebo 100 %.

Nie je nič medzi tým

„Na 90 % som tú jamu preskočil!“ Chápete, kam tým smerujem, že…?

Buď sa rozhodnete, že toto je váš cieľ a spravíte, čo bude potrebné, aby ste ho získali alebo to nechávate na okolnosti, aby boli k vám priaznivé. A v tom prípade nad tým už nemáte kontrolu.

Čo to znamená v praxi?

Keď som sa pred dvoma rokmi dohodol s Markom Dzirasom, jedným z najlepších rečníkov, akých poznám, že s ním zorganizujem prvý seminár v Bratislave, nemal som ani tušenie, ako sa to robí, čo ma to bude stáť a čo všetko budem musieť zabezpečiť. Nikdy predtým som nič podobné nerobil.

Bol som však rozhodnutý, že spravím všetko, čo bude potrebné, aby boli na Slovensku semináre s Markom Dzirasom pravidelne. Nie všetko, čo bude v mojich silách, ale všetko, čo bude potrebné. V tom je veľký rozdiel. Inak povedané…

Rozhodol som sa, že moja pravdepodobnosť úspechu bude 100 %.

Rozhodol som sa, že nebudem akceptovať žiadne výhovorky, ekonomickú situáciu ani prekážky, čo budú v ceste. Nepovedal som si, že tu tie semináre budú: „Ak príde na prvý dosť ľudí, ak bude dobrá odozva, ak bude dopyt po ďalších…“

Pravdepodobnosť úspechu v mojej hlave bola 100 %.

Spravte také rozhodnutie aj vy.

A nezabudnite…

Jama sa nedá preskočiť na 90 %.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

2 KOMENTÁRE

  1. Dakujem Michal ze si sa rozhodol. Inak by som asi nespoznala Marka Dzirasu. Dakujem ze mi posielaš “ Myšlienku na dnešný deň“ každý deň. Veľmi ma to inšpiruje.
    Je to sila ako je to všetko poprepájané. Prajem Ti všetko dobré a veľa skvelých rozhodnutí. Valéria

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu