Ako a kedy konať podľa zákona príťažlivosti?

Mnoho ľudí má v tomto chaos a možno ste jedným z nich…

Zákon príťažlivosti hovorí, že si priťahujeme do života to, na čo myslíme.

Znamená to, že stačí myslieť a netreba konať?

A vôbec, akú úlohu zohráva konanie v zákone príťažlivosti?

Minulý týždeň som už deviatykrát čítal svoju obľúbenú knihu Istou cestou k bohatstvu a napriek tomu, že som to predtým videl už 8x, objavil som úplne nový pohľad, ktorý dáva odpoveď na tieto otázky. Pozrite sa na toto…

„Každý čin môže byť silný a efektívny, ak sa pri jeho vykonávaní budete držať svojej vízie a vložíte doňho všetku energiu svojej viery a zámeru. Práve v tomto bode robia chybu ľudia, ktorí oddeľujú mentálnu silu od osobného konania.“

Prestaňte oddeľovať mentálnu silu od osobného konania

Ak sa pýtate, či stačí myslieť a netreba konať alebo sa pýtate, či máte začať niečo robiť, stále oddeľujete mentálnu silu myšlienky, viery a zámeru od činnosti.

Začnite sa pozerať na činnosť ako na celok, ktorý spája mentálnu silu a osobné konanie. Akoby to bola jedna a tá istá vec. Vaše myslenie a aj vaše konanie bude mať väčšiu silu.

Pokiaľ ste doteraz len premýšľali nad cieľmi a plánmi do budúcna, začnite konať a pri tom konaní si udržujte vieru, že to dokážete a zámer, že to zrealizujete. Vaša činnosť podporí vašu vieru v seba a vaša viera vás bude motivovať k ďalšej činnosti.

Je to krásny kruh, ktorý sa nám uzatvára v jeden neoddeliteľný celok. Keby ste vynechali ktorúkoľvek časť – myslenie alebo konanie – vaša činnosť nebude efektívna.

Teraz už viete, ako konať istým spôsobom, ktorý vám pomôže získať to, čo chcete. Predtým, ako však začnete konať, musíte sa ešte naučiť, ako myslieť istým spôsobom. Práve od toho závisí, či budete plynúť s prúdom tvorenia a veci budú prichádzať ľahko alebo sa budete namáhať a plávať proti prúdu.

Mysleniu istým spôsobom a odbúraniu negatívnych vzorcov myslenia, ktoré vám zabraňujú žiť v takej hojnosti ako by ste chceli, sa budeme venovať na unikátnom 8-týždňovom kurze Istou cestou k bohatstvu, ktorý začína už v utorok 28.1.2016 v Bratislave. Cieľom kurzu nie je, aby ste tomu len rozumeli a vedeli používať, ale aby ste naozaj 8-týždňov žili istým spôsobom, ktorý vám prinesie to, čo chcete.

Viac sa dozviete na oficiálnej stránke kurzu: Istou cestou k bohatstvu

Na záver ešte bonusová myšlienka z tejto úžasnej knihy:

„Nečakajte na príležitosť byť VŠETKÝM, po čom túžite. Keď sa zjaví príležitosť byť niečím viac, než ste teraz, a bude vás priťahovať, chopte sa jej. Bude to prvý krok k väčšej príležitosti.“
– Wallace D. Wattles z knihy Istou cestou k bohatstvu

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu